Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, s
Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, si la urma cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace 15-20 minute la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se aseaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja de lamaie rasa. De asemenea, in loc de dulceata se poate umple cu o crema de ciocolata, deasupra se glaseaza tot cu ciocolata, iar imprejur se pune frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii