Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, s
Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, si la urma cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace 15-20 minute la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se aseaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja de lamaie rasa. De asemenea, in loc de dulceata se poate umple cu o crema de ciocolata, deasupra se glaseaza tot cu ciocolata, iar imprejur se pune frisca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii