Pain d'espagne

Se bat ouale cu zaharul si vanilia foarte bine, pana se face ca o crema si a crescut de 2-3 ori fata de cum era la inceput. Se adauga faina si se mai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 8 linguri faina
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si vanilia foarte bine, pana se face ca o crema si a crescut de 2-3 ori fata de cum era la inceput. Se adauga faina si se mai amesteca, se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie si se coace la foc potrivit trei sferturi de ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci