Sfaramam untura in faina, adaugam 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, bicarboantul de sodiu si 1,5 pahar de smantana. Framantam un aluat usor si il impartim
Sfaramam untura in faina, adaugam 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, bicarboantul de sodiu si 1,5 pahar de smantana. Framantam un aluat usor si il impartim in 2 parti, intindem o foaie si o punem intr-o tava, punem urmatoarea umplutura deasupra: amestecam 75 dkg de branza de vaca pisata cu 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, 5 dkg unt moale, coaja rasa de la o lamaie, o lingura de gris, stafide dupa preferinte si 4 albusuri batute spuma. Punem umplutura peste aluat si o acoperim cu cealalta foaie, intepam cu furculita de-a lungul aluatului si il coacem pana devine auriu. Dupa racire feliem in fasii.
Alte retete prajituri
Prajitura cu mere de casa
Prajitura cu branza
Prajitura alba ca zapada
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii