Pentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide.
Pentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit circa o ora. Cand este gata se rastoarna, si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri.
Painea de albus este mai gustoasa a doua zi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii