Paine de albus cu nuci si stafide

Pentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 albusuri
  • 1 pahar zahar pisat
  • 1 pahar faina
  • 1
  • pahar nuci amestecate cu stafide
  • unt pentru uns forma.

Mod de preparare

Pentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit circa o ora. Cand este gata se rastoarna, si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri.


Painea de albus este mai gustoasa a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori