Paji cu visine si ciocolata

Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g unt
  • 175g zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 4 oua
  • 250g faina
  • 3 linguri cacao
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1 lingura apa de flori sau alta aroma
  • 2 linguri de lapte
  • 500g visine fara simburi
  • proaspete sau din compot

Mod de preparare

Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacao si la urma laptele si apa de flori. Intr-o forma rotunda unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina, se pune 1/2 din amestec, se intinde cu lingura, deasupra se aseaza visinele scurse si se acopera cu restul de amestec.

Se coace la 180 de grade cca 60 de min.
Se taie si se serveste dupa dorinta..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc