Pandispan cu afine si sos de capsuni

Pandispan cu afine si sos de capsuni este o reteta delicioasa de prajitura de casa cu fructe. Pandispanul se face usor, este pufos si gustos.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pandispan cu afine si sos de capsuni

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • afine
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 50 g zahar
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Intr-un bol mixam albusurile spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile, adaugam faina amesteca cu praful de copt si cernuta. Amestecam usor cu o lingura, adaugand treptat uleiul si esenta de vanilie.

Turnam compozitia in tava unsa si tapeta cu faina. Deasupra adaugam afinile si un pic de zahar vaniilat. Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam pandispanul sa se raceasca in tava dupa care il feliem.

Sosul de capsuni:

-capsunile se spala si se indeparteaza coditele, se taie bucati si se pun intr-o cratita, adaugam zaharul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se leaga siropul, lasam sa se raceasca si turnam peste chec.

Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim pandispanul cu afine alaturi de sosul de capsuni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Rulou de pui cu ciuperci si cascaval
1
Mancaruri cu carne

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin...

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval
Sos de macris cu smantana
2
Sosuri cu legume

Sos de macris cu smantana

Descoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale...

Sos de macris cu smantana
Spinare de batal la gratar
3
Mancaruri cu carne

Spinare de batal la gratar

Se prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox....

Spinare de batal la gratar
Grenadina
4
Punch-uri

Grenadina

Ingredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...

Grenadina
Guacamole  - Reteta video
5
Mancaruri cu legume

Guacamole - Reteta video

Astazi iti arat un preparat usor, ce are la baza avocado si care merge de minune cu niste nachos sau cu niste foi de...

Guacamole - Reteta video
Parteneri
Ardei copti, la borcan
Bucataras.RO

Ardei copti, la borcan

Nu stiu voi, insa eu ma declar o impatimita a ardeilor copti. De regula ii coceam si ii puneam in congelator, insa anul...

Ardei copti, la borcan
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni