Pandispanul vesel cu prune este un desert delicios si nutritiv, dar si o gustare ideala, alaturi de un ceai fierbinte sau o cafea aburinda.
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se amesteca in continuare. Se mixeaza galbenusurile cu 8 linguri de ulei puse una cate una, dupa care se adauga zaharul vanilat, faina turnata in ploaie si se amesteca incet. Peste compozitia de galbenusuri se pun albusurile si se amesteca de sus in jos, pana se incorporeaza incet. Se spala bine prunele, se scot samburii si se taie in jumatate. Se tapeteaza tava cu unt si faina. Se toarna compozitia in tava. Se adauga prunele si se da la copt aproximativ 30 minute.
Pandispanul cu prune se serveste rece si optional se pudreaza cu zahar vanilat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii