Papanasi aromati

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.brinza de vaci
  • 1 ou
  • 3 linguri de gris
  • sare
  • vanilie
  • pesmet
  • ulei
  • zahar

Mod de preparare

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei.
Se presara zahar pe ei si se servesc calzi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci