Papanasi aromati

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.brinza de vaci
  • 1 ou
  • 3 linguri de gris
  • sare
  • vanilie
  • pesmet
  • ulei
  • zahar

Mod de preparare

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei.
Se presara zahar pe ei si se servesc calzi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori