Reţetă de preparare a papanaşilor din branza

Reţetă de preparare a papanaşilor. Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 100 – 150g telemea de oaie
  • 150 – 200g branza de vaca
  • 1 – 2 linguri smantana
  • sare
  • oregano
  • usturoi(granulat)
  • cascaval ras
  • seminte de susan
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile umezite se rotunjeste cate un papanas. Daca nu se leaga bine compozitia se mai adauga putina smantana. Papanasii se tavalesc in seminte de susan sau in cascaval ras amestecat cu frunze de patrunjel tocate marunt. Se lasa la frigider iar la servire, in fiecare papanas se infige un stick crocant. Este un aperitiv gustos si estetic, se pregateste foarte usor.
Alte

Tarta cu capsuni

Tort cu mere coapte

Prajitura visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc