Pasca delicioasa cu branza

Pentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 120 g zahar
  • 3-4 galbenusuri
  • praf de copt si
  • sare
  • Umplutura :
  • 600 g branza
  • 2 pahare de zahar pudra
  • 1 pachet de margarina topita
  • 1 pahar de faina
  • 15 albusuri batute spuma
  • 6 galbenusuri
  • stafide
  • vanilie
  • sare si
  • coaja de portocala.

Mod de preparare

Pentru pasca delicioasa cu branza se face un aluat care se coace in tava tapetata. Se aseaza aluatul ca suport, iar deasupra punem compozitia din branza. Dupa aceea, se da la cuptor timp de o ora. La final, din putin aluat facem bilute pentru decor.


Pasca delicioasa cu branza se poate servi dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori