Patratele cu crema si nuca de cocos

Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 350g. zahar pudra
  • 8 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 250g faina
  • 1 praf de copt
  • 1Kg.crema de vanilie
  • 100g.nuca de cocos

Mod de preparare

Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt care se incorporeaza in crema de mai sus,dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula. Se tapeteaza o tava patrata cu ulei si faina in care se pune compozitia si se coace la foc mic 30 min. Se lasa sa se raceasca apoi se taie blatul in doua pe orizontal si se pune jumatate din crema intre foi. Prajitura se taie in patratele. Fiecare patratel se unge cu crema(cealalta jumatate) dupa care se da prin nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori