Se face o coca din oua, ulei, zahar, praf de copt si faina. Se fac gogoloase mici care se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobes
Se face o coca din oua, ulei, zahar, praf de copt si faina. Se fac gogoloase mici care se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Farimirurile se amesteca cu 1/2 unt, 1/2 gem, apoi se lipesc cite doua, se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii