Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste
Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste. Se scoate mixerul si se adauga faina si fructele amestecind usor de jos in sus. Se pune intr-o tava unsa cu unt (margarina ) si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit - la inceput slab - circa o ora.
Se rastoarna si se taie felii. Este mai gustoasa a doua zi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii