Piscot cu nuca

Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul si adaugam zaharul vanil

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 6 oua + 3 linguri de apa calduta
  • 25 dkg zahar
  • 15 dkg faina
  • ½ plic de praf de copt
  • 10 dkg nuca taiata bucati
  • Crema:
  • 4 linguri de faina
  • 4 dl lapte
  • 14 dkg zahar
  • 20 dkg margarina
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul si adaugam zaharul vanilat. Amestecam crema de faina racita cu margarina si zaharul si o turnam pe aluatul rece. Glazuram cu ciocolata sau razuim ciocolata amara deasupra.
Alte retete recomandate

Tarta

Spuma de portocale

Cornulete

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori