Piscoturile simple si rapide sunt prajitura delicioasa. Nu ti-ai fi imaginat vreodata ca piscoturile se prepara atat de usor.
Piscoturile simple si rapide sunt prajitura delicioasa. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma; zaharul se adauga treptat. Galbenusurile se omogenizeaza, se adauga peste albusurile batute, se amesteca lejer, se adauga faina sub forma de ploaie si se incorporeaza usor. Compozitia obtinuta se toarna cu ajutorul unui pos pe fasii de hartie, se pudreaza cu zahar pudra, se scutura hartia de zahar si se introduce in cuptor la foc iute pana capata o culoare rumenie.
Piscoturile simple si rapide se desprind de pe hartie imediat ce sunt scoase de la cuptor.
Piscoturile se servesc ca atare la ceai, sau se folosesc la diferite retete de prajituri.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanTrebuie să recunosc că îmi place mult mai mult decât crema de zahăr ars şi mi se pare desertul perfect de iarnă –...
Crema catalanaSe prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma). Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se...
Sos espagnoleAstazi iti arat un preparat usor, ce are la baza avocado si care merge de minune cu niste nachos sau cu niste foi de...
Guacamole - Reteta videoPentru jeleu de fructe se pun pe foc visinile spalate si curatate de samburi, impreuna cu apa si zahar; dupa 3-4min, se da la...
Jeleu de fructeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii