Piscoturile simple si rapide sunt prajitura delicioasa. Nu ti-ai fi imaginat vreodata ca piscoturile se prepara atat de usor.
Piscoturile simple si rapide sunt prajitura delicioasa. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma; zaharul se adauga treptat. Galbenusurile se omogenizeaza, se adauga peste albusurile batute, se amesteca lejer, se adauga faina sub forma de ploaie si se incorporeaza usor. Compozitia obtinuta se toarna cu ajutorul unui pos pe fasii de hartie, se pudreaza cu zahar pudra, se scutura hartia de zahar si se introduce in cuptor la foc iute pana capata o culoare rumenie.
Piscoturile simple si rapide se desprind de pe hartie imediat ce sunt scoase de la cuptor.
Piscoturile se servesc ca atare la ceai, sau se folosesc la diferite retete de prajituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii