Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra pu
Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Deasupra pui umplutura.
Dai la cuptor si coci pe jumatate.
Scoti tava si pui deasupra un amestec din cele 5 albusuri ramase, batute spuma cu 200 g zahar.
Se da din nou la cuptor pentru 15-20 minute.
Alte retete recomandate:
Drob de pui
Eclere altfel
Friptura de miel coroana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii