Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de
Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de ulei, amestecam bine cu mixerul si incorporam celalalt iaurt, 4 pahare de faina si adaugam incet bicarbonatul de sodiu. Ungem tava si presaram faina, turnam aluatul si presaram cu fructele stoarse. Acestea pot fi visine, caise, piersici. Dupa coacere feliem prajitura in dreptughiuri.
Alte retete recomandate
Fursecuri
Tarta cu visine
Pandispan visine
Prajitura de visine
Placinta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii