1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-a
1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-al 2-lea bol. Se adauga faina pina se face o coca, care se intinde. Peste aceasta coca se intinde ciulamaua si se ruleaza. Se intinde din nou,si iar se ruleaza. Sulul obtinut se taie la jumatate. Se intinde o jumatate si se pune in tava. Se pun merele (calite cu scortisoara-sau nu), si se pudreaza cu putin gris pentru a absorbi din zeama. Se pune cea de-a 2-ua foaie si se inteapa cu furculita. Se baga la cuptor pina se rumeneste. Tava nu se unge.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii