1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-a
1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-al 2-lea bol. Se adauga faina pina se face o coca, care se intinde. Peste aceasta coca se intinde ciulamaua si se ruleaza. Se intinde din nou,si iar se ruleaza. Sulul obtinut se taie la jumatate. Se intinde o jumatate si se pune in tava. Se pun merele (calite cu scortisoara-sau nu), si se pudreaza cu putin gris pentru a absorbi din zeama. Se pune cea de-a 2-ua foaie si se inteapa cu furculita. Se baga la cuptor pina se rumeneste. Tava nu se unge.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiPrajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...
Prajitura After EightPrajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...
Prajitura de casa cu macZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDragii mei am facut acest tort pentru ziua Sfintilor Mihail si Gavril cand mi-am sarbatorit si eu numele :-) . Este o reteta...
Tort cu nuca si ciocolataIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii