Untul se freaca cu 100 gr. zahar, se adauga galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si la urma, amestecand usor, de jos in sus, albusurile
Untul se freaca cu 100 gr. zahar, se adauga galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si la urma, amestecand usor, de jos in sus, albusurile batute spuma tare cu 150 gr. zahar. Compozitia se toarna intr-o tava (cam 30 x 30 cm.) si deasupra se aseaza (destul de des) fructele, dupa caz: visinele fara samburi, caisele sau prunele taiate sferturi. Se pune in cuptorul usor incalzit, la foc potrivit unde ramane pana se rumeneste usor - cca. 30 minute.
Se taie rece in patrate sau romburi.
Alte retete recomandate:
Prajitura
cu mere
Papanasi
cu smantana si dulceata
Orez
cu lapte
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii