200g margarina se freaca bine cu 250g zahar. Se adauga 4 galbenusuri si putin praf de copt, eventual coaja rasa de lamaie. Apoi se adauga alternativ 3
200g margarina se freaca bine cu 250g zahar. Se adauga 4 galbenusuri si putin praf de copt, eventual coaja rasa de lamaie. Apoi se adauga alternativ 300g faina si 100ml lapte. La sfarsit se pun cele 4 albusuri batute spuma. Se toarna aluatul in tava neunsa, se pun visine si se pune in cuptor.
In loc de visine se pot folosi prune, caise sau alte fructe proaspete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii