Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplu
Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplutura. Intindeti din aluat o foaie de circa 5 mm, taiati din aceasta patrate cu latura de 7-8 cm si umpleti-le cu amestecul de branza. Uniti colturile patratului si presarati usor. Ungeti apoi cu ou, puneti-le intr-o tava si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat. Alte retete:
Gogosi pufoase Chec pufos Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii