Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplu
Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplutura. Intindeti din aluat o foaie de circa 5 mm, taiati din aceasta patrate cu latura de 7-8 cm si umpleti-le cu amestecul de branza. Uniti colturile patratului si presarati usor. Ungeti apoi cu ou, puneti-le intr-o tava si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat. Alte retete:
Gogosi pufoase Chec pufos Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii