Pogaci cu branza

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg margarina
  • 50 dkg faina
  • 25 dkg branza
  • 3-4 dl smantana
  • 1 ou
  • 10 dkg cascaval razuit
  • 4 dkg drojdie
  • 1 lingurita sare
  • Putin zahar
  • Cascaval razuit

Mod de preparare

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il impaturim in 4. Lasam la dospit jumatate de ora, il ungem cu ou, il presaram cu cascaval razuit si punem la cuptor. Servim cat e proaspat.
Alte prajituri recomandate

Cornulete nuca

Prajitura cu cacao

Prajitura Carpati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci