Portocale in halat

Se taie portocalele felii de 1 ½ cm, se curata de coaja, se presara bine cu zahar si se lasa sa stea o ora. Din ulei, oua si faina se face un aluat c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 portocale mari
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingura faina
  • 200 g unt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se taie portocalele felii de 1 ½ cm, se curata de coaja, se presara bine cu zahar si se lasa sa stea o ora. Din ulei, oua si faina se face un aluat ca de clatite, prin care se trec feliile de portocala si se prajesc in unt incins. Se presara cu zahar si se servesc imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc