Framanta 600 g de faina, 100 g de unt, 300 g de zahar, 1 ou si 1 praf de copt cu lapte. Imparte aluatul in 5. Coace 2 foi pe spatele unei tavi. Umple
Framanta 600 g de faina, 100 g de unt, 300 g de zahar, 1 ou si 1 praf de copt cu lapte. Imparte aluatul in 5. Coace 2 foi pe spatele unei tavi. Umple celelalte 3 foi cu un amestec de 200 g de mac, 200 g de faina, 100 g de unt, 250 g de zahar pudra si 200 ml de lapte. Ruleaza-le si coace-le. Prepara budinca de vanilie, in care adauga 250 g de unt si 250 g de zahar. Unge foaia de jos cu jumatate de crema, aseaza batoanele cu mac, unge-le cu crema ramasa si acopera cu ultima foaie. Toarna glazura de ciocolata deasupra parjiturii.
Alte dulciuri retete recomandate
Tarta cu visine
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii