1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul. 2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bin
1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.
2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bine apoi se pune faina.
3. Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.
4. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace.
5. Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise (las la aprecierea fiecareia cantitatea).
6. Deasupra gemului se pune un strat din urmatoarea glazura:
7. Albusurile se bat spuma tare cu 80 g zahar, zaharul vanilinat, apoi se amesteca cu nuca macinata.
8. Se intinde peste prajitura si se mai da la cuptor sa se usuce glazura.
se taie felii mici, dreptunghiulare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii