1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul. 2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bin
1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.
2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bine apoi se pune faina.
3. Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.
4. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace.
5. Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise (las la aprecierea fiecareia cantitatea).
6. Deasupra gemului se pune un strat din urmatoarea glazura:
7. Albusurile se bat spuma tare cu 80 g zahar, zaharul vanilinat, apoi se amesteca cu nuca macinata.
8. Se intinde peste prajitura si se mai da la cuptor sa se usuce glazura.
se taie felii mici, dreptunghiulare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii