1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul. 2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bin
1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.
2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bine apoi se pune faina.
3. Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.
4. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace.
5. Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise (las la aprecierea fiecareia cantitatea).
6. Deasupra gemului se pune un strat din urmatoarea glazura:
7. Albusurile se bat spuma tare cu 80 g zahar, zaharul vanilinat, apoi se amesteca cu nuca macinata.
8. Se intinde peste prajitura si se mai da la cuptor sa se usuce glazura.
se taie felii mici, dreptunghiulare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii