Foile Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se framanta bine. Se imparte compozitia in 3 parti, se intind trei foi si se coc pe dosul tavii.
Foile
Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se framanta bine. Se imparte compozitia in 3 parti, se intind trei foi si se coc pe dosul tavii.
Crema
Laptele se amesteca usor cu faina si zaharul vanilat. Se fierbe aceasta compozitie si se lasa sa se raceasca.
Se omogenizeaza untul cu zaharul praf, se amesteca cu compozitia de mai sus (dupa ce aceasta s-a racit), si se bat spuma.
Se umplu foile cu crema, iar deasupra se poate presara zahar vanilat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii