Prajitura Alba ca zapada cu ciocolata este o delicioasa prajitura de casa cu foi fragede si crema fina de ciocolata. Este o reteta de prajitura pe care e mai indicat s-o pregatiti cu o zi inainte de a fi servita.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, uleiul, laptele, bicarbonatul stins si faina, se imparte aluatul in 6 si se coc foi pe dosul tavii in cuptorul incins.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, laptele, faina si cacaua si se pun la fiert. Cand este suficient de încinsa se pune si ciocolata, iar cand crema se ingroasa suficient se stinge focul si se pune untul.
Se umplu foile cu crema de ciocolata si se da prajitura la rece pana a doua zi cand se taie si se poate servi.
Reteta de prajitura Alba ca zapada cu ciocolata a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.
Serviti prajitura Alba ca zapada cu ciocolata dupa ce a stat in prealabil si s-au inmuiat foile.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii