Prajitura Alba ca zapada cu ciocolata este o delicioasa prajitura de casa cu foi fragede si crema fina de ciocolata. Este o reteta de prajitura pe care e mai indicat s-o pregatiti cu o zi inainte de a fi servita.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, uleiul, laptele, bicarbonatul stins si faina, se imparte aluatul in 6 si se coc foi pe dosul tavii in cuptorul incins.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, laptele, faina si cacaua si se pun la fiert. Cand este suficient de încinsa se pune si ciocolata, iar cand crema se ingroasa suficient se stinge focul si se pune untul.
Se umplu foile cu crema de ciocolata si se da prajitura la rece pana a doua zi cand se taie si se poate servi.
Reteta de prajitura Alba ca zapada cu ciocolata a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.
Serviti prajitura Alba ca zapada cu ciocolata dupa ce a stat in prealabil si s-au inmuiat foile.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii