Pentru blatul de prajitura alba cu crema de vanilie toate se amesteca, se imparte in 3 si se coc pe dosul tavii. Pentru crema de prajitura laptele se fierbe jumatate.
Pentru blatul de prajitura alba cu crema de vanilie toate se amesteca, se imparte in 3 si se coc pe dosul tavii.
Pentru crema de prajitura laptele se fierbe jumatate. In cealalta jumatate se face ingrosala din faina si se amesteca cu laptele care fierbe. Cand s-a ingrosat il lasam sa se raceasca si adaugam 250gr unt frecat cu 250gr zahar. Se ung foile si se lasa o zi sau doua.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii