Pentru prajitura Biscuite cu finetti se mixeaza untul cu zaharul pana se obtine o spuma omogena. Se adauga coaja rasa de la o portocala.
Pentru prajitura Biscuite cu finetti se mixeaza untul cu zaharul pana se obtine o spuma omogena. Se adauga coaja rasa de la o portocala apoi, unul cate unul ouale, amestecand continuu. Se adauga si faina amestecata in prealabil cu praful de copt, zeama de portocale si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se pune aluatul pe tava invelita in hartie de copt si se baga la cuptor 30 minute. Dupa ce se scoate aluatul, acesta se insiropeaza cu compot si peste se pune finetti, peste care se pune un rand de biscuiti. Se mai pune un strat de finetti si un rand de biscuiti. Peste prajitura de biscuiti se pune finetti.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii