Prajitura Buturuga cu crema este delicioasa si nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de sarbatori. Este o prajitura cu crema deosebita ce se poate prepara in diferite combinatii de blaturi si creme, dupa pofta fiecaruia.
Pentru prajitura Buturuga cu crema, 8 albusuri se bat spuma cu 15 linguri de zahar, 8 linguri de nuca macinata si o lingura de faina. Se coace un blat din albusuri si zahar, care apoi se ruleaza pe un prosop umed.
Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra si 2 linguri de cacao le frecam spuma si adaugam, pe rand, 4 galbenusuri. Desfacem blatul, il ungem cu crema, apoi rulam si ungem si pe deasupra, iar la sfarsit, dam ruloul prin nuca macinata sau decoram cu alune de padure, sau crema de ciocolata.
Prajitura Buturuga cu crema se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii