Prajitura capsunica este o reteta simpla de prajitura, potrivita pentru perioada in care gasim capsuni proaspeti si dulci.
Pentru inceput mixam frisca. Separat, zdrobim 350 g capsuni cu blenderul (restul le pastram pentru ornat), iar peste crema ce s-a format adaugam cutia cu mascarpone si cele 2 linguri cu zahar pudra. Amestecam bine. Rezultatul se incorporeaza cu frisca. Formam prajitura facand un strat de piscoturi inmuiate foarte putin in sucul de pere, acoperim cu 3 linguri de crema de capsuni, continuam cu alte 3 straturi.
Prajitura Capsunica se decoreaza cu capsunile ramase dupa placerea fiecaruia.
Mixerul de mana Philips mi-ar fi util in pregatirea cremei dar si a altor produse culinare.
Prajitura capsunica se serveste rece, chiar si dupa 2-3 ore de stat in frigider. De preferat o noapte intreaga.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii