Blat: 5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se co
Blat:
5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se coace cam 20 de min la foc potrivit.
Crema:
Se prajeste nuca cu 150g de zahar si 2-3 linguri de lapte. Se freaca un pachet de unt si se amesteca cu crema de nuca si un strop de esenta de rom.
Glazura:
Se pune frisca intr-o oala pe foc si apoi se adauga ciocolata rupta bucatele.
Se racestee blatul apoi se adauga crema si glazura deasupra cremei.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii