Blat: 5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se co
Blat:
5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se coace cam 20 de min la foc potrivit.
Crema:
Se prajeste nuca cu 150g de zahar si 2-3 linguri de lapte. Se freaca un pachet de unt si se amesteca cu crema de nuca si un strop de esenta de rom.
Glazura:
Se pune frisca intr-o oala pe foc si apoi se adauga ciocolata rupta bucatele.
Se racestee blatul apoi se adauga crema si glazura deasupra cremei.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSalata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii