Prajitura cu branza si ciocolata este delicioasa si usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca biscuitii faramitati cu untul topit si 2 linguri de zahar, apoi se taseaza pe fundul unei forme de tort, tapetata cu hartie de copt. Se pune forma la rece, pana se prepara umplutura. Se imparte apoi in doua parti egale branza si frisca, in doua vase. Se adauga ciocolata alba, in unul din vase si ciocolata cu lapte si cele 3 linguri de zahar ramase, in celalalt. Se amesteca cu un mixer, pana se omogenizeaza, compozitiile. Se intinde uniform amestecul de ciocolata cu lapte in forma. se sterge pe margini, apoi se pune deasupra amestecul de ciocolata alba si se uniformizeaza. Se decoreza cu bomboane si se lasa la rece 5 ore.
Prajitura ciocolata si branza se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii