Prajitura cu branza si ciocolata este delicioasa si usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca biscuitii faramitati cu untul topit si 2 linguri de zahar, apoi se taseaza pe fundul unei forme de tort, tapetata cu hartie de copt. Se pune forma la rece, pana se prepara umplutura. Se imparte apoi in doua parti egale branza si frisca, in doua vase. Se adauga ciocolata alba, in unul din vase si ciocolata cu lapte si cele 3 linguri de zahar ramase, in celalalt. Se amesteca cu un mixer, pana se omogenizeaza, compozitiile. Se intinde uniform amestecul de ciocolata cu lapte in forma. se sterge pe margini, apoi se pune deasupra amestecul de ciocolata alba si se uniformizeaza. Se decoreza cu bomboane si se lasa la rece 5 ore.
Prajitura ciocolata si branza se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii