Cand sunt gata, le pudram cu zahar si prajitura Cosulete se poate servi. Este un desert usor de pregatit.
Pentru prajitura Cosulete, aluatul se face din 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar, 2 oua, coaja de lamaie, bicarbonat, se pune in forme speciale de cosulet. In paralel se face crema, din 4 albusuri batute spuma, 150 g nuca macinata, 180 g zahar si vanilie. Umplem cosuletele cu crema, apoi dam la copt.
Cand sunt gata, le pudram cu zahar si prajitura Cosulete se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii