Bate albusurile cun un praf de sare si cu zaharul.Adauga galbenusurile frecate cu ulei si cateva picaturi de esenta.Amesteca totul cu faina din compoz
Bate albusurile cun un praf de sare si cu zaharul.Adauga galbenusurile frecate cu ulei si cateva picaturi de esenta.Amesteca totul cu faina din compozitie astfel obtinuta opreste un sfert din compozitie.Adauga afinele decongelate si amesteca energic,Toarna o parte din compozitie intr-o forma unsa cu unt si tapetata.Completeaza cu amestecul de afine si restul de compozitie.lasa la cuptor 35-40minute.Toarna gelatina deasupre dizolvata.Taie prajitura in dreptunghiuri si pastreaz-o la loc racoros.Pentru ca afinele sa nu cada pe fundul formei,tavalestele prin putina faina sau pesmet.
rece(temperatura camerei)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii