Prajitura cu agrise - DIETETICA

* Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie. * Se adauga treptat ouale. * Se adauga laptele. * Se amesteca faina cu praful de copt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 borcan (720 ml) de compot de agrise)
  • * 150 g unt
  • * 50 g indulcitor
  • * 1 lingurita esenta de vanilie
  • * 4 oua
  • * 100 ml de lapte
  • * 300 g faina
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * 70 g de migdale taiate felii
  • * Margarina pentru ungerea tavii
  • * 6 g zahar pudra
  • * Frisca dietetica pentru ornat

Mod de preparare

* Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie.

* Se adauga treptat ouale.

* Se adauga laptele.

* Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la aluat.

* Se amesteca bine pana obtineti un aluat uniform.

* Se toarna inr-o tava unsa in prealabil cu margarina.

* Se aseaza agrisele peste aluat si se introduce tava la cuptor.

* Se coace circa 35 de minute.

* Dupa ce au trecut circa 15 minute din timpul de coacere, se presara si feliile de migdale peste prajitura.

* Se scoate si se lasa sa se raceasca.

* Se presara zahar pudra peste prajitura.

* Se poate servi cu sau fara frisca.

Portii: 24

Informatii nutritionale pentru o portie:

* Calorii: 180
Pofta buna!

Reteta Prajitura cu agrise - DIETETICA propusa de _dulcik_

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori