Prajitura cu alune si zahar vanilat

Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Pe o tava presarata cu faina se pun gramajoare mici, egale, de aluat

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 gr. unt
  • 70 gr. zahar pudra
  • 140 gr. faina
  • 70 gr. alune macinate
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Pe o tava presarata cu faina se pun gramajoare mici, egale, de aluat, cu distanta intre ele. Se coc la foc potrivit 15-20 minute. Se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci