Mai intai incalzim cuptorul la 180 de grade celsius si pregatim forma. Se unge o forma, cu diametru 20 cm, cu unt si se tapeteaza cu faina. Apoi ince
Mai intai incalzim cuptorul la 180 de grade celsius si pregatim forma. Se unge o forma, cu diametru 20 cm, cu unt si se tapeteaza cu faina. Apoi incepem sa amestecam untul cu zaharul.
Adaugam ouale, pe rand, mai apoi faina amestecata cu praful de copt. Tot acum se pune si scortisoara. Se adauga si laptele de cocos, iar apoi fructele. Se amesteca bine si se toarna in forma. Se da la cuptor pentru 45 min. Dupa ce s-a racit cam un sfert de ora, se rastoarna in farfurie.
Se poate servi cu un sos dulce de leche (sos-caramel bazat pe lapte ) subtiat cu lapte de cocos.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii