Pentru prajitura cu blat alb si crema de capsuni se framanta o coca din faina, unt, galbenus si zahar praf si se iasa o jumatate de ora sa se odihneasca.
Pentru prajitura cu blat alb si crema de capsuni se framanta o coca din faina, unt, galbenus si zahar praf si se iasa o jumatate de ora sa se odihneasca.
Se intinde foaie de un jumatate de deget, se pune in tava si se coace sa fie de un galben deschis.
Se bat albusurile cu zahar praf, se amesteca cu capsunile pana se face o spuma. Aceasta compozitie se toarna peste foile reci, apoi se introduce la cuptor la foc potrivit si cu usa jumatate deschisa. Prajitura se coace pana se usuca putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii