Pentru prajitura cu blat alb si crema de capsuni se framanta o coca din faina, unt, galbenus si zahar praf si se iasa o jumatate de ora sa se odihneasca.
Pentru prajitura cu blat alb si crema de capsuni se framanta o coca din faina, unt, galbenus si zahar praf si se iasa o jumatate de ora sa se odihneasca.
Se intinde foaie de un jumatate de deget, se pune in tava si se coace sa fie de un galben deschis.
Se bat albusurile cu zahar praf, se amesteca cu capsunile pana se face o spuma. Aceasta compozitie se toarna peste foile reci, apoi se introduce la cuptor la foc potrivit si cu usa jumatate deschisa. Prajitura se coace pana se usuca putin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii