Pentru prajitura cu blat alb si negru se prepara prima data blatul cu lamaie. Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma.
Pentru prajitura cu blat alb si negru se prepara prima data blatul cu lamaie. Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma. Se adauga tot cate 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine. Se adauga faina cu praful de copt si coaja de lamaie. Se pune in tava tapetata cu faina.
Se bat albusurile cu zaharul peste care se adauga nuca tocata, o mana de stafide, un praf de vanilie, cacao si o lingura de rom. Se pune peste cealalta coca in tava. Se da la cuptor incins, iar pe urma se da la potrivit. Prajitura trebuie sa stea o ora in cuptor.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎn preajma sărbătorilor, îmi place mult să prajituresc, ca oricui. Astăzi am făcut un cheesecake foarte...
Cheesecake cu rom si cafeaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii