Pentru prajitura cu blat alb si negru se prepara prima data blatul cu lamaie. Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma.
Pentru prajitura cu blat alb si negru se prepara prima data blatul cu lamaie. Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma. Se adauga tot cate 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine. Se adauga faina cu praful de copt si coaja de lamaie. Se pune in tava tapetata cu faina.
Se bat albusurile cu zaharul peste care se adauga nuca tocata, o mana de stafide, un praf de vanilie, cacao si o lingura de rom. Se pune peste cealalta coca in tava. Se da la cuptor incins, iar pe urma se da la potrivit. Prajitura trebuie sa stea o ora in cuptor.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii