Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cite putin, apoi nuca macinata. Se pune in tava unsa, tapetata cu faina, la foc mic. Se lasa apoi la racit
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cite putin, apoi nuca macinata. Se pune in tava unsa, tapetata cu faina, la foc mic. Se lasa apoi la racit si se taie in 2. Separat se freaca galbenusele cu zaharul, se adauga laptele si faina. Se pune vasul pe foc amestecind incontinuu, pina se ingroasa crema. Se ia de pe foc, se lasa la racit la temperatura camerei, apoi se amesteca cu margarina. Crema se aseaza intre cele 2 foi de prajitura si se da la rece.
Se serveste cu un mot de frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii