Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin
Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin unt.
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, se feaca cu 200 gr. zahar, 2 plicuri de zahar vanilinat, 1 margarina, 500 gr branza dulce, 2-3 linguri de gris, o budinca de vanilie si 300 ml lapte. Se toarna peste blat si se coace. Cand e aproape copt, se bat albusurile (trei) spuma cu 100 gr. zahar si se intinde peste prajitura.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleM-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...
Chiftelute din somonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii