Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin
Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin unt.
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, se feaca cu 200 gr. zahar, 2 plicuri de zahar vanilinat, 1 margarina, 500 gr branza dulce, 2-3 linguri de gris, o budinca de vanilie si 300 ml lapte. Se toarna peste blat si se coace. Cand e aproape copt, se bat albusurile (trei) spuma cu 100 gr. zahar si se intinde peste prajitura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii