Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se bate o s
Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se bate o spuma tare din albusuri si zahar, si se adauga totul la compozitia din branza. Se pregateste o tava unsa, presarata cu pesmetu si apoi aseaza uniform aluatul obtinut. Se presara cu stafidele imbibate, cu miezul de nuca si bucati din ciocolata de menaj. Se coace la temperatura medie a cuptorului.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Placinta cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii