Prajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca. Aceasta se face din faina, praf de copt, sare.
Pentru prajitura cu branza si fanta se bat spuma ouale cu zahar, adaugam faina, mirodeniile si praful de copt. Dam la copt, timp de 25 de minute; dupa ce s-a racit, ungem blatul cu gem, peste gem punem compozitia de branza, formata din 700 g branza de vaci, 300 g zahar pudra, 200 g unt si 1 plic de vanilie.
Peste branza, punem un jeleu facut dintr-un pachet de budinca de vanilie si 400 ml de Fanta. 100 ml de suc de Fanta se amesteca cu budinca, iar restul de 300 ml de suc se pune la fiert si, cand clocoteste, adaugam budinca dizolvata si 10 g gelatina inmuiata. Amestecam pana se ingroasa, dam la racorit, apoi punem peste stratul de branza si lasam timp de doua ore, pana se intareste.
Prajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii