Prajitura cu branza si glazura

Pentru prajitura cu branza si glazura, avet nevoie pentru umplutura de branza, unt, vanilie, lamaie si zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 6 linguri de faina si
  • 1 plic de praf de copt
  • Umplutura:
  • 700 g branza
  • 1 pachet de unt
  • vanilie
  • lamaie
  • gem
  • 300 g zahar pudra
  • Glazura:
  • un pachet de budinca de zmeura si
  • 400 g Fanta.

Mod de preparare

Pentru prajitura cu branza si glazura amestecam 100 ml de suc cu praful de budinca, restul de suc se fierbe si, cand clocoteste, se pune budinca dizolvata, amestecam bine pana se ingroasa si coacem blatul. Dupa ce se raceste, il taiem in doua foi si punem: blat – un strat de gem – branza – gem – blat, iar deasupra glazura colorata.


Prajitura cu branza si glazura se serveste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci