prajitura cu branza si menta
Pentru prajitura cu branza si menta batem albusurile spuma cu zaharul,acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la frigider. Batem galbenusurile cu praful de sare,zaharul vanilat si lingurile de apa, pana amestecul devine cremos. Adaugam albusurile si faina,amestecam usor cu o paleta sau lingura. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca in tava dupa care taiem in doua.
Crema
Branza o mixam cu frisca batuta. Crema de prajitura o impartim in doua ,in primul castron adaugam 1/3 din crema si adaugam esenta de vanilie si in crema ramasa adaugam 3 linguri de nuca de cocos si sirop de menta dupa gust. In tava in care am copt blatul,tapetam cu folie alimentara si asezam prima foaie, insiropam-crema de branza cu esenta de vanilie,blat-crema de menta. Dam la frigider pentru doua ore.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaLa multi ani, finu ! La multi ani, nasu ! La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Gheorghe ! Pentru Reteta de tort de...
Reteta de tort de Sf.GheorghePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii