1. Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc. 2. Aici se toarna drojdia dizolvata in lapte cald, amestecata cu putin zahar si putina
1. Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc.
2. Aici se toarna drojdia dizolvata in lapte cald, amestecata cu putin zahar si putina faina.
3. Se acopera totul si se lasa la dospit 10 minute.
4. Apoi se adauga 50 g zahar, putin unt topit, putina sare si se framanta aluatul care apoi va fi lasat la crescut.
5. Se intinde o foaie care se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
6. Se presara deasupra biscuiti sfaramati.
7. In branza de vaci se adauga restul de zahar, putina sare, amidon, smantana si cele 5 oua.
8. Se taie prunele in doua, se scot samburii si se adauga in compozitia de branza care va fi turnata apoi peste aluat.
9. Se niveleaza compozitia apoi se introduce tava la cuptor pentru 55 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii