Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2.
Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2. Intr-o jumatate punem gelatina maruntita si rom. In cealalta jumatate, cacao. Foaia de la baza o ungem cu ½ din crema de cacao, punem peste ea piscoturile inmuiate in rom si, deasupra acestora, crema de cacao. Punem a doua foaie, crema cu gelatina si acoperim cu a treia foaie. Deasupra, o glazura de ciocolata topita.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii