Prajitura cu budinca si piscot

Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adauga

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 7 albusuri
  • 20 dkg zahar pudra
  • 15 dkg nuca macinata
  • 4 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema:
  • 7 galbenusuri
  • 25 dkg zahar
  • 2 pachete budinca de vanilie
  • 1 lingura intaritor
  • 7 dl lapte
  • 1 margarina
  • 10 dkg ciocolata topita
  • Biscuiti
  • Cafea neagra

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adaugam margarina. Impartim crema in doua si intr-o parte punem ciocolata topita. Punem piscotul pe o tava de servire si turnam crema galbena pe el, apoi inmuiem biscuitii in forma de patrat in cafea neagra si ii pozitionam pe crema galbena unul langa celalalt. Turnam deasupra crema de ciocolata si razuim ciocolata. Punem la rece 2 ore si servim.
Alte dulciuri recomandate

Glazura ciocolata

Prajitura fructe

Tort cu mereT

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori