Prajitura cu budinca si piscot

Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adauga

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 7 albusuri
  • 20 dkg zahar pudra
  • 15 dkg nuca macinata
  • 4 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema:
  • 7 galbenusuri
  • 25 dkg zahar
  • 2 pachete budinca de vanilie
  • 1 lingura intaritor
  • 7 dl lapte
  • 1 margarina
  • 10 dkg ciocolata topita
  • Biscuiti
  • Cafea neagra

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adaugam margarina. Impartim crema in doua si intr-o parte punem ciocolata topita. Punem piscotul pe o tava de servire si turnam crema galbena pe el, apoi inmuiem biscuitii in forma de patrat in cafea neagra si ii pozitionam pe crema galbena unul langa celalalt. Turnam deasupra crema de ciocolata si razuim ciocolata. Punem la rece 2 ore si servim.
Alte dulciuri recomandate

Glazura ciocolata

Prajitura fructe

Tort cu mereT

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci