Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o gro
Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o grosime de un deget si se prajeste. Dupa ce s-a prajit orizontal se taie in doua si se unge cu gem de zmeura, dupa care partile se potrivesc.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii